Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Område Skærbæk

Område Skærbæk – dagtilbud, består af 7 institutioner under fælles ledelse af områdeleder Yvonn Hammeleff Hamann. De strækker sig over området lige fra Rømø Børnecenter i Vest, til Æblehuset og Brøns/Rejsby børnehave i Nord. Spiren og Regnbuen i Skærbæk by og Døstrup Børnehus og Nyskoven (Specialbørnehave) i Syd. 

Det er en skøn blanding af små og store institutioner samt børnehaver og integrerede institutioner, som modtager børn i alderen 0-6 år. De særlige kendetegn for de enkelte institutioner kan du læse mere om under hver enkelt institution.

Fælles for alle institutioner er at de ligger tæt på skøn natur. Vi har meget varieret natur næsten lige udenfor vores hoveddør – Nationalpark Vadehavet med marsken, skov, stranden på Rømø osv.

Området har flere busser til rådighed så der er mulighed for at komme omkring og opleve noget forskelligt alt efter årstid, temaer i institutionerne, en børnegruppes særlige interesse, eller bare besøge hinanden på tværs af institutionerne.

Vi gør brug af både haller/gymnastiksale i området og svømmehallen ved Skærbækcentret

Alle institutioner har hver deres traditioner og sociale arrangementer. Forældresamarbejdet prioriteres højt. Vi arbejder alle med kompetencehjul for at sikre alle børns trivsel, udvikling, læring og dannelse. Der er fokus på hele tiden at udvikle og tilpasse det pædagogiske lege- og læringsmiljø så alle børn har de bedste forudsætninger for at deltage i leg og indgå i sociale relationer.